кадър bTVРедактор: Чаках пет години да получа половин милион от КТБ по

...
кадър bTVРедактор: Чаках пет години да получа половин милион от КТБ по
Коментари Харесай

Васил Найденов: Чаках пет години да получа половин милион от КТБ по каналния ред

кадър bTV

Редактор: 

Чаках пет години да получа половин милион от КТБ по каналния ред, това показа Васил Найденов в изявление за bTV. Големият български артист даде образец за това по какъв начин от време на време съумява да се въздържи да не работи импулсивно, изключително в случай че става въпрос единствено за него. „ Понякога като нещо не ми харесва мога да отида и напряко при президента. Както съм го и правил “, сподели още популярния реализатор, който в последна сметка очевидно е получил парите си от банкрутиралата банка.

Васил Найденов призна, че от време на време губи мотивация, когато би трябвало да изяснява явни неща. „ Страшно е, че има български медии, които въртят-сучат с цел да не пускат българска музика “, разяснява по този мотив той.

Певецът призна, че постоянно е променял цели изречения и цели припеви в песните си, с цел да звучат по-добре, само че е решил въпроса един път вечно и се е отказал да бъде вписван като съавтор.

„ Човек би трябвало да е комерсиален от време на време, само че да не бъде сироп “, разяснява Найденов. Любимецът на публиката призна, че не постоянно неговия музикален усет съответствува с всеобщия, само че се постанова да направи компромис.

Според Васил Найденов изпълнителите са длъжници на публиката и по тази причина би трябвало да се раздават на сцената и да се изпотят. „ Хората са пристигнали да те гледат, оставили са си дома, ракията и салатата... Не можеш да кажеш, че ще пееш 30 минути или 40 минути. Това е не е като някаква готварска книга “, разяснява артистът. Според него най-голямата илюзия сега за неговата специалност се основава от телевизионните музикални формати, въпреки и някои от тях да са положителни. Проблемът е в това, че изпълнителите не могат да си разрешат тон, осветяване и други резултати отвън малкия екран, а стартират овреме да си имат вяра. „ Тоя поминък няма нищо общо с телевизионната хубост “, безапелационен беше артистът.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР